Semmelweis Csarnok


Semmelweis Egyetem Elméleti Orvostudományi Központ
1094 Budapest, Tűzoltó u. 37-47.

Épület
Az épület, 2008. októberétől, összességében 27 000 négyzetméteren ad új otthont a Semmelweis Egyetem kutatói és hallgatói számára. Elsődleges célja, hogy az európai elvárásoknak és a modernizációs törekvéseknek megfelelően, a nagyobb hallgatói és kutatói létszámot kiszolgálja.

Az épület a huszonegyedik századnak megfelelő, mind elegáns megjelenésében, mind funkcionalitásában. Tágas és levegős terek jellemzik, ahol üvegpalota jellegével, nappali események kapcsán is közkedvelt rendezvényhelyszínné válhat.

A funkcionalitáson túl, közel 5 000 négyzetmétere, nagy rendezvények megtartására is alkalmas helyszíneket foglal magába.
Az oktatási területeken az előadótermek (egy 300 fős, két 180 fős, és két 80 fős), az elegáns aula, és galéria (2 600 nm) bérleti lehetősége, mind-mind magas színvonalon biztosítja rendezvényeik helyszínét. Az egyetemi étterem, Darwin Cafe, kimagasló szakmai hátterével biztosítja továbbképzések, tréningek, partnertalálkozók és fogadások vendéglátását.

A helyszínen rendelkezésre álló büfék, konferenciák, szemináriumok, és kiállítások alkalmával felmerülő vendéglátásának (bekészítés, kávészünet) rugalmas kiszolgálására is alkalmasak.

Az épület további jellemzői, hogy nyári események kapcsán, akár minden helysége légkondicionált, parkolója, nagyobb események esetén is a rendezvény kiszolgálója lehet.

Szolgáltatás
Az épületben, a teljes körű rendezvényszervezésen belül a következő helyszíni szolgáltatásokat nyújtjuk:

  • Helyszín biztosítása (biztonsági személyzet, egészségügyi és takarító szolgálattal)
  • Catering szolgálat, saját eszközparkkal helyben Darwin Cafe & Étterem, Tűzoltó Büfé és Vendel Büfé
  • Kész infrastruktúra (légkondicionált előadótermek, technikai berendezések, létszámnak megfelelő higiéniai háttér, és ruhatár)
  • Parkolási lehetőség (szabadtéri ingyenes és 250 bérelhető mélygarázs hely)

Tekintse meg fotóinkat