Monarchia Étterem

Budapest XII.ker., Virányos út 4/a

A budapesti Monarchia Étterem kellemes zöldövezeti környezetben található. Hosszú időn keresztül Buda volt országunk központja, gondoljunk csak a Budai várra, a Halászbástyára, melyek innen alig ötpercnyi autóútra találhatóak, de a belváros is csak néhány perccel több. Tágas parkolónkban az autóval vagy csoportosan busszal érkezők kényelmesen parkolhatnak. A hangulatában az Osztrák-Magyar Monarchia korszakát idéző étterem már az előző „évezredben” is az ínyencek zarándokhelye volt. A konzervatívan szolid épület fogadótermét számos szakmai elismerés díszíti, belső eleganciáját és századfordulós hangulatát a monarchia korabeli uralkodókról készült festmények kifinomult világa teszik egyedivé.

A Sissi Szalon egykoron az a la carte vendégek fogadására szolgált, nem véletlenül mivel a Monarchia étterem összes terme közül ez a 60 fő befogadására alkalmas helyiség a legbarátságosabb. Ezen oknál fogva ajánljuk kisebb létszámú esküvők megtartására, de céges rendezvények, tárgyalások lebonyolítására is kiválóan alkalmas.

Az emeleten található Kék szalon céges rendezvények, fogadások, esküvők, születésnapi partik,álló és ülőfogadások kitűnő színtere lehet. A légkondicionált terem befogadó képessége 100 fő.

A 12 fős Tükörterem és a 20 fős Klubhelyiség hangulata kiválóan alkalmas privát beszélgetések lebonyolítására, zártkörű tárgyalásra, azon kívül meghitt családi eseményeknek adhat helyet.

Éttermünk a nyári időszakban a 100 főt befogadni képes Kerthelyiséggel és gyermekjátszóval is kiegészül, amely tavaszi, nyári és kora őszi estéken grill partik, szabadtéri rendezvények színtere lehet. Kerthelységben vállaljuk továbbá az esküvői rendezvények előtti esketés lebonyolítását is.

Terem neve

Férőhely (színházi ültetés)

Férőhely (éttermi ültetés)

Férőhely (állófogadás)

Fix/ Mobil Ültetés

Alap
terület

Légkond

Sötétítés

Természetes fény

Bérleti díj netto

Sissi szalon

80

60

80

Mobil

290 m2

Van

Van

Van

100.000 Ft

Kék Szalon

100

70

150

Mobil

120 m2

Van

Van

Van

100.000 Ft

Klubhelyiség

30

20

30

Mobil

60 m2

Van

Van

Van

Megegyezés szerint

Egész ház + kert

40

50

70

Mobil

80 m2

Nincs

Van

Nincs

200.000 Ft

Konyha

0

0

0

-

100 m2

nincs

nincs

Van

50.000 Ft


Tekintse meg fotóinkat